Urologija

U okviru naše urološke usluge, nudimo eswl pregled (ekstrakorporalna litotripsija udarnim valom) putem uputnice. U nastavku su navedene upute za pripremu za eswl pregled:

  1. Prikupljanje nalaza: Molimo vas da donesete sve relevantne nalaze koji se odnose na vaš bubrežni kamen. Ovi nalazi će pomoći našem stručnom timu da bolje razumije vaše zdravstveno stanje i pruži vam najbolju moguću skrb.
  2. Plaćanje pregleda: Potrebno je doći na pregled našeg urologa. Bez obavljenog pregleda, nećete moći biti naručeni na eswl tretman. Važno je da budete svjesni ovog aspekta prije zakazivanja ESWL tretmana.
  3. Dogovor za eswl tretman: Nakon temeljitog pregleda, ako se pokaže da ste kandidat za eswl tretman, dogovaramo se za tretman udarnim valom.

U cilju uspješne organizacije vašeg ESWL tretmana, molimo vas da slijedite sljedeće korake:

  1. Pregled/Konzultacije s Urologom: Ljubazno vas pozivamo da zakažete pregled ili konzultacije s našim stručnim urologom. U sklopu termina , donesite sa sobom svu relevantnu medicinsku dokumentaciju koju posjedujete.
  2. Izuzetak za određene Županije: Stanovnici Osječko-baranjske, Dubrovačko-neretvanske, Vukovarsko-srijemske, Splitsko-dalmatinske i Istarske županije imaju mogućnost slanja svojih nalaza mailom. Nakon što naš liječnik temeljito pregleda poslane nalaze, stupit ćemo u kontakt putem elektroničke pošte kako bismo se dogovorili oko daljnjih koraka. (Molimo vas za razumijevanje i strpljenje prilikom komunikacije s našim liječnicima, jer napominjemo da ove konzultacije obavljamo , bez naplate.)
  3. Individualni Pregledi: Napominjemo da konzultacije s našim urologom ne zahtijevaju crvenu uputnicu obavljaju se u privatnom angažmanu.
  4. Uputnica za ESWL Tretman: Za obavljanje ESWL tretmana, potrebno je imati važeću uputnicu sa šifrom D2 (dnevna bolnica). Ova uputnica osigurava pravilno usmjeravanje i pokrivanje vašeg tretmana.

Vaša udobnost i briga su naš prioritet. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili potrebne informacije. Molimo vas da nas kontaktirate putem navedenih kanala kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i podršku.

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama
Adresa:

Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, Varaždin
Email: info@hzzo-psn.eu
Telefon: + 385 42 660 305

Radno vrijeme

Pon – Pet: 8h – 20h
Subota: 8h – 13h

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.