Oftalmologija


Molimo vas da se pripremite za vaš oftalmološki pregled uzimajući u obzir sljedeće upute:

  1. Ponesite svoje naočale: Ako nosite naočale, svakako ponesite svoj par na pregled. Ovo će pomoći oftalmologu da bolje razumije vaše potrebe za korekcijom vida.
  2. Leće : Ako koristite leće molimo vas da minimalno dan prije pregleda skinete leće. To će omogućiti vašem oku da se odmori i da se postigne preciznija dijagnoza tijekom pregleda.
  3. Trajanje pregleda: Molimo vas da imate na umu da oftalmološki pregled može trajati između 2 i 3 sata. Ovaj vremenski okvir omogućuje detaljan pregled i pruža vam najbolju brigu za vaše oči.
  4. Zamućen vid nakon pregleda: Nakon pregleda, moguće je da će vam se privremeno zamagliti vid zbog kapi za proširenje zjenica. Ovo je normalna reakcija i vid će se postupno vratiti u normalu.
  5. Redoslijed pregleda: Molimo vas da imate na umu da se redoslijed pregleda ovisio o brzini širenja zjenica. Prije na red će doći pacijentima čije se zjenice prve prošire bez obzira na vrijeme dolaska.
  6. Vožnja automobilom: Preporučujemo da ne vozite automobil nakon pregleda zbog mogućeg zamagljenog vida uzrokovanog kapima za proširenje zjenica.
  7. Pratnja: Kako bismo izbjegli stvaranje gužve unutar poliklinike, molimo pratnje da čekaju izvan prostorija, osim ako pacijent zaista ne može biti sam.

Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju. Vaše udovoljavanje ovim uputama pomoći će nam da vam pružimo najbolju moguću skrb tijekom vašeg oftalmološkog pregleda.

U okviru naših usluga, medicinske sestre i tehničari provode OCT (optička koherentna tomografija) i testiranje vidnih polja. Rezultate tih testova prosljeđujemo našem stručnom timu oftalmologa radi daljnje analize i tumačenja. Kada vaši nalazi budu pregledani i interpretirani od strane naših liječnika, kontaktirat ćemo vas kako bismo dogovorili termin za preuzimanje tih nalaza. Važno je napomenuti ako obavite OCT i testiranje vidnog polja kod nas, ali niste imali prethodni oftalmološki pregled u našoj poliklinici, rezultate ovih testova dobit ćete odmah (NEOČITANE). Ako želite da OCT i testiranje vidnih polja budu analizirani od strane našeg stručnog tima, potrebno se naručiti na oftalmološki pregled kod našeg specijalista.

Naša primarna svrha je osigurati vaše optimalno očno zdravlje. U slučaju da želite da naš tim obavi detaljnu analizu vaših nalaza, srdačno vas pozivamo da zakazate pregled kod našeg oftalmologa. Vaša dobrobit nam je na prvom mjestu, i nastojat ćemo vam pružiti najbolju moguću skrb za vaše oči.

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama
Adresa:

Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, Varaždin
Email: info@hzzo-psn.eu
Telefon: + 385 42 660 305

Radno vrijeme

Pon – Pet: 8h – 20h
Subota: 8h – 13h

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.