Kardiologija

Nudimo niz kardioloških pregleda koji se naručuju putem uputnice, s ciljem temeljitog ispitivanja vašeg srčanog zdravlja. Ti pregledi uključuju:

  1. Specijalistički pregled kardiologa: Ovaj pregled provodi iskusni kardiolog kako bi se temeljito procijenilo vaše srčano zdravlje. Molimo vas da sa sobom ponesete svu potrebnu dokumentaciju, prethodne medicinske nalaze koji su potaknuli potrebu za ovim pregledom. To će pomoći kardiologu da bolje razumije razloge vašeg dolaska i da pruži najbolju moguću skrb.
  2. UZV srca (Ultrazvuk srca): U svrhu ultrazvučnog pregleda srca, trebate donijeti sve relevantne informacije o svom zdravstvenom stanju. Ovaj pregled pomoći će kardiologu da detaljno procijeni strukturu i funkciju vašeg srca. Ako trenutno koristite terapiju lijekovima, molimo vas da donesete popis svih lijekova koje uzimate, zajedno s dozama.
  3. Holter EKG-a (Elektrokardiografski Holter):Ako ste naručeni na Holter EKG-a, potrebno je da pripremite prsa za postavljanje elektroda. Preporučujemo da prethodno obrijete područje na kojem će se postaviti elektrode kako bismo osigurali što bolji kontakt. Osim toga, molimo vas da isprintate izjavu te je ispunite u kojoj garantirate da ćete uređaj vratiti u istom stanju u kojem ste ga preuzeli te da isprintate i ispunite osnovne podatke u dnevniku.
  4. Holter tlaka (Kontinuirano mjerenje arterijskog tlaka): Molimo vas da isprintate i popunite izjavu o vraćanju uređaja u prvobitno stanje te isprintate dnevnik i ispunite osnovne podatke.
  5. Elektrokardiogram (EKG): U slučaju elektrokardiograma, kardiolog će koristiti elektrode kako bi snimio električnu aktivnost vašeg srca. Ovaj brzi i neinvazivni test pružit će važne informacije o srčanom ritmu i funkciji.

Molimo vas da za specijalistički pregled kardiologa donesete svu relevantnu dokumentaciju, uključujući uputnicu i prethodne medicinske nalaze. Ako koristite terapiju lijekovima, budite spremni pružiti popis svih lijekova i doza. Za pregled Holtera, pripremite prsa kako biste omogućili precizno postavljanje elektroda. Osim toga, isprintajte izjavu o vraćanju uređaja u prvobitno stanje.

Vaša suradnja i priprema pomoći će nam da vam pružimo najbolju moguću skrb tijekom kardioloških pregleda.

U procesu naručivanja, bitno je da imate važeću uputnicu s odgovarajućom šifrom (šifra 201 – internistička uputnica) za navedene usluge. Ako nemate svježi nalaz uzv srca potrebe su Vam dvije uputnice jedna za pregled i jedna za uzv srca. NE VRŠIMO PREGLEDE KARDIOLOGA BEZ UZV SRCA.

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenim mrežama
Adresa:

Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, Varaždin
Email: info@hzzo-psn.eu
Telefon: + 385 42 660 305

Radno vrijeme

Pon – Pet: 8h – 20h
Subota: 8h – 13h

    Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) i radi boljeg korisničkog iskustva.